Dit forum is bedoeld als vraagbaak/kennisbank voor de systeem- en inhoud beheerders van het ZCBS (Zijper Collectie Beheer Systeem).
Een ieder die, via een ZCBS gebruikende organisatie, betrokken is bij de installatie en het in stand houden van een versie van dit systeem nodigen we van harte uit om aan dit forum deel te nemen.
U kunt zich eenvoudig registreren waarna u als accounthouder uw problematiek kenbaar kunt maken. Een brede deelname geeft meer en betere oplossingen en door het gestructureerd vasthouden van de informatie ontstaat zo een kennisbank die snel de eerder aangereikte oplossingen aan kan bieden.

Registratie

Om elkaar te leren kennen verzoeken we u om bij de registratie uw pasfoto als avatar te willen gebruiken en verder om bij de vragen Organisatie en Functie(s) uw informatie aan te dragen. Het is ook een goed gegeven om een handtekeing aan te maken met de naam en het nummer van uw organisatie. Deze handtekening wordt bij alle berichten automatisch aan de inhoud toegevoegd.

Indeling Fora

Om de kennisbank overzichtelijk en benaderbaar te houden wordt deze in categorieën en (sub)forums ingedeeld. Daar dit forum in de startfase is zullen er nog beperkt (sub)fora zijn aangemaakt. We vragen u dan ook om uw vraag/probleem eerst in te schalen voor een bestaand (sub)forum alvorens het in te dienen. Is er geen passend (sub)forum dan kunt u uw topic onder het forum "Diversen" plaatsen. In de loop van de behandeling kan er derhalve een nieuw passend forum worden aangemaakt en zullen relevante topics daar naartoe worden verplaatst.

Begeleiding

Om het voorgaande in goede banen te leiden is het wenselijk om over één of meerdere moderatoren te beschikken. Bent u bekend met de werkwijze binnen fora en/of bent u bereid om als moderator deel te nemen dan kunt u zich bij ons aanmelden. Ook uw suggesties ten aanzien van het opnemen van (sub)fora of andere zaken willen we, binnen de grenzen van de functionaliteit van de forumsoftware, in ons forumbeheer ter overweging meenemen.
Wellicht overbodig: Voor het deelnemen aan dit forum gelden geen bijzondere restricties anders dan dat we er van uit mogen gaan dat de algemene fatsoensregels t.a.v. taalgebruik en toon in acht worden genomen.
naar regstratie

...annuleren...